Content wordt geladen...

nav search share arrow-down download facebook google linkedin mail twitter close arrow-type2 word whatsapp video info home

08. Young Professionals


In Den Haag maak je het verschil. In de internationale stad van vrede en recht kan je jouw ambitie waarmaken. Den Haag is werelds en tegelijkertijd prettig en persoonlijk. Alles ligt op een steenworp afstand van elkaar. Pak de fiets vanuit het centrum en een kwartiertje later sta je op het elf kilometer lange strand van Den Haag. In Den Haag is de zee altijd dichtbij.

Bedrijfsleven, internationale organisaties en overheid, je vindt het allemaal in Den Haag. Veel toonaangevende organisaties kiezen dan ook bewust voor Den Haag. Want hier kan je invloed uitoefenen, je netwerk vergroten en unieke samenwerkingen aangaan. Ga aan de slag bij een multinational, een internationale organisatie of een creatieve startup. Of durf jij het aan om voor jezelf te beginnen?

Naast volop kansen op een mooie carrière, biedt Den Haag je ook alles voor een verrassend goed leven. Je kunt hier uitgebreid shoppen in de binnenstad, een lange wandeling door de duinen maken, verse vis eten in de Scheveningse haven en vervolgens een borrel nemen in een strandtent. In Den Haag leer je snel je weg vinden.        

Wie je ook bent of hoe je ook leeft, in Den Haag vind je een betaalbare woning in een wijk die bij je past. Als je voor Den Haag kiest ga je niet snel meer weg. Gezinsuitbreiding? Ook voor die volgende fase in je leven vind je een ruime en prettige plek in Den Haag.

Jouw toekomst ligt hier, welkom in Den Haag!

Bekijk het beeldmateriaal

Beeldmateriaal Young Professionals

Vragen?
Neem contact met ons op

Bureau Citybranding