Content wordt geladen...

nav search share arrow-down download facebook google linkedin mail twitter close arrow-type2 word whatsapp video info home

09. Studenten


Studeer je in Den Haag, dan maak je het verschil. Dit is dé plek waar jij jouw ambitie kan waarmaken. Zet je in voor een mooie toekomst en een betere wereld. Den Haag draagt met trots de titel ‘internationale stad van vrede en recht’. Met de aanwezigheid van koning, regering, internationale gerechtshoven, ambassades en internationale bedrijven heeft Den Haag een groot internationaal aanzien. Kies je voor Den Haag dan kies je voor toponderwijs in een leuke stad. Een unieke combinatie van serious en fun.

Den Haag biedt een breed aanbod van aantrekkelijke opleidingen met een internationaal karakter, van universitair tot MBO. Je verbreedt je blik op de wereld en krijgt al snel een groot internationaal netwerk. En tegelijkertijd is Den Haag ook een compacte stad, met alles op korte afstand van elkaar. Nergens is de band tussen onderwijs, bedrijfsleven en overheid zo hecht. Wat je leert tijdens je studie kun je direct in de praktijk brengen in de internationale omgeving die Den Haag biedt. Hier krijg je gastcolleges van echte experts en loop je stages op plekken die ertoe doen. 

Ben je een echt stadsmens, of geniet je juist van de buitenlucht? In Den Haag kun je alle kanten op. Het Haagse strand is maar liefst elf kilometer lang en ligt op fietsafstand van de historische binnenstad. Snuif de frisse lucht, stap op je surfboard of pak een terrasje bij een van de meer dan vijftig strandtenten aan de boulevard. Dit is de ideale plek om uit te waaien.

Den Haag is dé plek om een interessante studie te combineren met uitgaan, persoonlijke ontwikkeling en werken aan de toekomst. Jij maakt het verschil, Den Haag maakt het mogelijk!

Bekijk het beeldmateriaal

Beeldmateriaal Studenten

Vragen?
Neem contact met ons op

Bureau Citybranding