Content wordt geladen...

nav search share arrow-down download facebook google linkedin mail twitter close arrow-type2 word whatsapp video info home
01. WELKOM IN DEN HAAG

Stad aan Zee


Den Haag is de enige grote Nederlandse stad aan zee. Op een steenworp afstand van de historische binnenstad vind je maar liefst elf kilometer strand. Pak de tram en een kwartiertje later snuif je de frisse zeelucht op. In Den Haag is de zee altijd dichtbij.

Het Haagse strand is de ideale plek om uit te waaien. Maak een lange wandeling langs de zee of een fietstocht door de duinen. Flaneer over de vernieuwde Pier of loop over de boulevard naar de Scheveningse haven. Geniet van het weidse uitzicht, maak je hoofd leeg en doe nieuwe ideeën op. Aan zee is het altijd vakantie.

En het Haagse strand biedt je onverwachte extra’s: het is dé plek voor sporten als beachvolleybal en kitesurfen. Het is zelfs de beste surfspot aan de Noordzee. Met goede golven en een relaxt sfeertje.

Scheveningen biedt je alle ingrediënten voor een leuke dag uit. Twee grote theaters, een museum en allerlei grote attracties. Met meer dan vijftig strandtenten en tientallen restaurants en hotels zit Scheveningen vol culinaire hoogtepunten. Wat wil je, met elke dag verse vis: Vanmorgen gevangen, vanavond al op je bord. Hoe vers wil je het hebben?

Bekijk het beeldmateriaal

Beeldmateriaal Stad aan Zee

Vragen?
Neem contact met ons op

Bureau Citybranding