Content wordt geladen...

nav search share arrow-down download facebook google linkedin mail twitter close arrow-type2 word whatsapp video info home

01. WELKOM IN DEN HAAG


In Den Haag werken iedere dag tienduizenden mensen aan een veiligere en rechtvaardigere wereld. Uit alle windstreken komen mensen naar ‘The Hague’ om met elkaar mondiale problemen op te lossen. Met het Vredespaleis als kloppend hart is Den Haag dan ook de internationale stad van vrede en recht.

Den Haag is werelds – en toch prettig en persoonlijk. Alles ligt op een steenworp afstand van elkaar. Ook de zee is in Den Haag altijd dichtbij. Pak vanuit de historische binnenstad de tram en in vijftien minuten sta je op het elf kilometer lange strand van Den Haag. De ideale plek om even uit te waaien en nieuwe ideeën op te doen.

Den Haag is van oudsher een open stad, met koninklijke allure. Hier woont en werkt de koninklijke familie. En dit is het regeringscentrum van Nederland, waar dagelijks belangrijke beslissingen worden genomen over de toekomst van het land. Veel bedrijven, studenten, diplomaten en maatschappelijke organisaties kiezen daarom bewust voor Den Haag. Want hier kan je invloed uitoefenen, je netwerk vergroten en het verschil maken in de wereld.

En Den Haag biedt onverwachte extra’s: alleen hier kun je de koning zomaar op straat tegenkomen en gaat de minister-president, net als ieder ander, op de fiets op weg naar zijn werk. Bereid je maar voor op bijzondere ontmoetingen.

WELKOM IN DEN HAAG!

 

Lees meer over: Stad van Vrede & Recht, Regeringscentrum, Stad aan Zee, Koninklijke Residentie en Allure, Toonaangevende bedrijven en instellingen

Film intro Merkboek

Film

Vragen?
Neem contact met ons op

Bureau Citybranding